GYULA, Zrínyi tér 2. Tel: +36 70 414-9002
Nyitvatartás: H-P: 09:00-17:00, Szo: 09:00-12:00, V: ZÁRVA

Bejelentkezve:

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: felhasznalo

Filename: views/header.php

Line Number: 115

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: felhasznalo

Filename: views/header.php

Line Number: 116

| Profil | Kilép
Az Ön kosarában 0 db termék van, 0,- Ft értékben.

Szállitas


Szállítási információk:

Cégünk az ország egész területére végez házhoz szállítást. A szállítás díja a rendelés összegének függvényében alakul. Gyula és 20 km-es vonzáskörzetén belül a rendelés összegének 5%-a, de minimum 2.000,- Ft, Gyula vonzáskörzetén kívülre eső helyek esetén a rendelés összegének 10%-a, de minimum 5.000.- Ft.

A szolgáltatás a termék megadott szállítási címre eljuttatását jelenti, a szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.


Szállítás menete:

Az ön rendelésének házhoz szállítása előtt 2 nappal e-mail üzenetet küldünk, melyben megadjuk az érkezés várható időpontját. A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat (forgalom, időjárás), így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni. A szállítási időpont alkalmasságát/ alkalmatlanságát egy válasz E-mail-ben vagy telefonon hozhatja tudomásunkra. Amennyiben a válasz elmarad, nem szállítjuk a megrendelt terméket. A megrendelt szolgáltatásokat a garantáltan segítőkész és udvarias kollégáink szakképzett, gyakorlott módon végzik.


Személyes átvétel:

Amennyiben az Ön által megrendelt terméket személyesen szeretné elszállítani, átveheti a Gyula, Zrínyi tér 2. alatt található üzletünkben, nyitva tartási időben. A személyes elszállítás során a bútor megóvása érdekében a csomagoláshoz, rögzítéshez szükséges anyagokat a vevő maga biztosítja. (pl.: pléd, törölköző, paplan, karton, szivacs). A személyes szállítás esetén a WELTBÚTOR nem vállal felelősséget a szállítás során keletkező károkért.


További információk:

A terméket készre szerelve, csomagolás nélkül szállítjuk. A szállítását a leghatékonyabb és leginkább környezetkímélő technológiával többször használatos csomagolóanyagok használatával oldjuk meg saját járművünkkel, szakértő kollégáinkkal. Ez a megoldás többször használatos szivacstáblákkal való rögzítésből-hézagolásból áll, mellyel a legbiztosabb módon óvhatjuk a bútorok épségét. Másrészt környezetünket is óvjuk, mivel nem keletkezik újra és újra további hulladék mely eltakarítása szintén sok problémát okozna.